Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Dujiniai balionėliai | Dujinis balionėlis Pro Secur Bear Defender 225ml 2.2021
Dujiniai balionėliai

Dujinis balionėlis Pro Secur Bear Defender 225ml 2.2021

Prekės kodas:0033672
Gamintojas:Umarex
Kaina: Kaina:
Sutaupote:

Pristatymo terminas Nuo 1 Iki 5 d.d.

Dujinis balionėlis dėkle su raktų žiedu Sabre Red Black 16mlDujinis balionėlis Frontiersman Sabre Red Bear Spray 272ml   Signalinis aliarmo mygtukas Sabre Red 2-in-1 Personal SafetyDujinis balionėlis Ballistol Pepper-KO FOG, 100 ml 24405Dujinis balionėlis Sabre Red Pepper Gel Jogger 20ml

Parduodama nuo 18 metų, atsiėmimas fizinėse parduotuvėse

Aprašymas

Aprašymas

„Walther Pro Secur Bear Defender“ šiuo metu yra stipriausias civilinės paskirties gynybinis purškalas su 2% kapsaicinoidų koncentracija - paprastai jų koncentracija purškaluose svyruoja nuo 0,18 iki 1,33%. Tvirtas vožtuvo laikymo žiedas turi fluorescencinę apsauginę sklendę, kuri padeda vartotojui nukreipti itin stiprią srovę iki 10 m nuotolio. Šis galingas gynybos prietaisas turi nemažą 225 ml talpą ir yra pristatomas su aukščiausios kokybės dėklu, leidžiančiu jį pasiimti bet kur. Taip pat, Walther dujiniai balionėliai turi nanodalelių, kurios matomos tik ultravioletinėje šviesoje. Jų pagalbą užpuoliką galima atpažinti net po kelių dienų.

Talpa: 225 ml
Srovės tipas: rūkas
Veiklioji medžiaga: Oleoresin Capsicum
Balionėlio aukštis: 217 mm
Svoris: 310 g
Efektyvus naudojimo atstumas: 10 m

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera