Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

"M-Tac" taktinė šarvinių plokščių liemenė "Cuirass QRS Gen.II" žymi naują Ukrainos prekės ženklo "M-Tac Plate Carrier" linijos kūrimo etapą. Patobulinta versija turi greito "2M ROC" sagčių atsegimo sistemą ir yra reguliuojamo dydžio.

Pagaminta iš aukštos kokybės Cordura 500D medžiagos, tvirto audinio, kuris yra labai atsparus dilimui ir įtempiams. Vidinėje pusėje yra 3D tinklelio įdėklai, kurie užtikrina amortizaciją ir oro cirkuliaciją. Ergonomiški pečių dirželiai yra patogūs naudoti ir priglunda prie kūno kontūrų. Šoninė juosta žymiai sumažina gaminio svorį ir, jei reikia, leidžia pritvirtinti dėklus.

Gaminio priekyje yra "Velcro" skydelis su įpjovomis, kurį galima naudoti su "Molle" sistema dėklams ir laikikliams pritvirtinti. Taktinės liemenės viršuje prekės ženklo dizaineriai įdėjo nedidelį administracinį skyrių su "AquaGuard" vandeniui atspariu užtrauktuku. Ši kišenė skirta smulkiems, plokščiiems daiktams, tokiems kaip ID, raktai, žiebtuvėliai ir kiti smulkūs daiktai, laikyti.

Liemenės apačioje yra greitai nuimamas modulis su "Molle" sąsaja, kuris pagamintas naudojant "LaserCut" technologiją ir turi reguliuojamą aukštį. "Velcro" pagrindas pritvirtintas prie plokštelių laikiklio dirželių su "Woojin" karabinais. Tokia konstrukcija skirta saugiai pritvirtinti papildomiems įrankiams.Galinėje dalyje yra klasikinė "Molle" sistema.

Suderinamas su standartinėmis ESAPI (JAV) vidutinio dydžio šarvų plokštėmis (31,8 x 24,1 cm) su nurėžtais viršutiniais kampais.

Medžiaga: Cordura 500D
Svoris: 1kg

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera