Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Patogus ir funkcionalus apatinių drabužių rinkinys aktyviai veiklai, susidedantis iš apatinių kelnių ir apatinių marškinėlių ilgomis rankovėmis. Renkantis medžioklinius drabužius, pagrindiniai kriterijai yra atsparumas vandeniui, izoliacija, pralaidumas orui ir membrana. Apatiniai drabužiai yra tiek pat svarbūs kaip ir geri viršutiniai drabužiai, nes jie liečiasi su oda, todėl turi būti patogūs ir funkcionalūs, išlaikyti kūno šilumą ir išgarinti drėgmę. Apatiniai drabužiai šildo tada, kai neujudate ir neužsiimate aktyvia veikla. „Deerhunter“ apatiniai drabužiai pasižymi būtent šiomis savybėmis.

Rinkinys pagamintas iš patogios keturių krypčių medžiagos, pasižyminčios puikia izoliacija ir lengvumu. Medžiaga yra greitai džiūstanti ir pralaidi orui, o tai reiškia, kad kūnas lišlieka sausas, net jei aktyvumo lygis yra aukštas.

Išorinis audinys: 59% poliesteris, 31%poliamidas, 10% elastanas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera