Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„MERKEL GEAR Bushshirt Infinity Forest“ yra tolimesnis populiarių marškinėlių patobulinimas! Naujasis „Infinity Forest“ kamufliažinio rašto džemperis puikiai tinkanti bet kokiai medžioklei miške ar priekalnėse.
Ypač aukštos kokybės, orui pralaidus vaflinės struktūros audinys (260 g/m²) yra padengtas aplinkai nekenksminga, vandenį atstumiančia danga, taip pat turi šveicarų gamintojo „HeiQ®“ kvapą slopinančią dangą. Šie marškinėliai yra nepakeičiami visų rūšių medžioklės palydovai. Universalus vidurinis sluoksnis, kurį galima dėvėti ant merino vilnos marškinėlių ankstyvą vasaros rytą ar vakarą ir yra nuostabiai lengvas vidurinis sluoksnis likusią metų dalį. Išskirtinis šilumos ir svorio santykis bei labai aukštas dėvėjimo patogumas: dėl pailgintos užpakalinės dalies, inkstų sritis lieka uždengta pasilenkus ar klūpint. Vos kelių centimetrų aukščio pastatoma apykaklė puikiai priglunda ir užtikrina, kad papildomi sluoksniai aplink kaklą neužims per daug vietos. Rankovės prigludusios, kad netrukdytų sluoksniavimo sistemai ir liktų vietos kiekvienam intuityviam prisilietimui. Integruotos nykščių skylės padeda dengti kitą sluoksnį ir šiltai apgaubia ranką, kai oras rodo grubią pusę. Itin ilgas YKK užtrauktukas (40 cm!) suteikia malonų vėdinimą medžioklės metu ir leidžia džemperį lengvai apsivilkti ir nusivilkti. Šek tiek didesnė kišenė ant krūtinės su „Merkel GEAR“ logotipu suteikia pakankamai vietos smulkiems daiktams, tokiems kaip optikos valymo šluostė ir pan.

Išorinis audinys: 94% poliesteris, 6% elastanas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera