Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Zinal“ trekingo kelnės ilgesnėms kelionėms pėsčiomis. Tvirtas audinys suteikia puikią judėjimo laisvę ir ypatingą prisitaikymą. Itin funkcionalios: daug kišenių, kojų ventiliacija ir reguliuojamas plotis. Patenkinkite visus įmanomus žygių poreikius su „Zinal Guide“ kelnėmis.

Reikšmingoje vietovėje ir ilgose kelionėse jums reikia kelnių, kuriomis galite pasikliauti. Žygio kelnės „Zinal Guide“ yra tvirtos, patogios ir sunkiai įveikiamos funkcionalumo ir funkcijų atžvilgiu.
Dėl tvirtos poliamido medžiagos ir papildomų sutvirtinimų keliuose ir sėdmenyse „Zinal Guide“ kelnės idealiai tinka nuotykiams išmintuose pėsčiųjų takuose. Tinkleliu išklota šoninė ventiliacija užtikrina malonų vėsinimą karštomis vasaros dienomis. Daugybė kišenių užtikrina lengvą prieigą prie būtiniausių daiktų.

Medžiagos sudėtyje esantis spandeksas užtikrina didelę judėjimo laisvę. Kabliukų ir kilpų tvirtinimo detalės leidžia pagal poreikį reguliuoti plotį, o apatiniai užtrauktukai leidžia užsivilkti ar nusiimti kelnes nenusiimant batų.

- Labai tvirta poliamido medžiaga, suteikianti maksimalią judėjimo laisvę ir patogumą;
- Šiuolaikiškas ir funkcionalus modelis;
- Kilpos diržui;
- 2 šoninės kišenės;
- Mažoji kišenė su užtrauktuku monetoms kairiojoje kišenėje;
- Kišenė su užtrauktuku nugaroje;
- Integruota tinklinė kišenė išmaniajam telefonui;
- Tinkleliu išklota šoninė ventiliacija su užtrauktuku;
- Tvirti intarpai ant sėdynės ir kelių;
- Reguliuojamas klešnių plotis.

Svoris: 511 g
Intarpai: 70% poliamidas, 20% poliesteris, 10% elastanas.
Pamušalas: 94% poliesteris, 6% elastanas.
Pagrindinė medžiaga: 95% poliamidas, 5% elastanas.
Spalva: juoda.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera