Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Kojinės „T3+ Hunting Extreme Overcalf“ skirtos itin šaltam orui. Kojinės pagamintos atsižvelgiant į pėdų anatomiją.

POLARTEC® POWER STRETCH buvo sukurtas siekiant išplėsti pagrindinio audinio patvarumą ir judesių diapazoną. Naudodami elastinius pluoštus su padidintu elastingumu Polartec® elastinėje konstrukcijoje sukūrėme efektyviai tinkantį pagrindo audinį, kuris gali atlaikyti sudėtingos fizinės veiklos spaudimą. Du POLARTEC® POWER STRETCH sluoksniai ant išorinio kojinių sluoksnio suteikia šilumą nedidinant svorio. Lygus išorinis sluoksnis yra atsparus vėjui ir trinčiai; minkštas vidinis sluoksnis ištraukia drėgmę nuo jūsų odos, todėl jaučiatės sausa, šilta ir patogi.

Kita vertus, PRIMALOFT® verpalai yra sudaryti iš ypač plonų poliesterio pluoštų, kurie yra smulkesni už kašmyrą, todėl jie yra prabangiai minkšti ir užtikrina neprilygstamą drėgmės pašalinimą. Žygiuodami, kopdami ar užsiimdami bet kokia aerobine veikla, jūsų kūnas išpila prakaitą ir išskiria šilumą bei prakaitą, tačiau staiga atsisėdus be darbo galite lengvai pradėti sušalti dėl vandens sugeriančios izoliacijos. PRIMALOFT® pluoštai pašalina drėgmę nuo odos ir sulaiko kūno šilumą.

Atsižvelgiant į tai, kad T3+ Hunting Extreme Over Calf buvo sukurta su dviem sluoksniais POLARTEC® POWER STRETCH multi-elastine medžiaga ir vienu PRIMALOFT® sluoksniais viduryje, šios kojinės išliks jūsų pėdos sausas, patogios ir apsaugotos nuo bet kokių nelaimių. ekstremaliausias klimatas iš visų. Taigi šios kojinės puikiai tiks, nes apsaugos jus, o tuo pačiu suteiks daugiau judėjimo laisvės visos dienos žygiams.


Sudėtis: 81% Polartec Power Etretch, 10% Primaloft, 2% Thermolite, 6% nailonas, 1% lykra.
Gamintojas: Lorpen, Ispanija.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera