Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Daugiau niekada nesušaldykite! Unisex šildoma liemenė „Ultra by PINEWOOD“ su „Ultra Body Heat“ technologija ir papildomu šilumos sulaikymo efektu.

Keturios minkštos infraraudonųjų spindulių šildymo plokštės su anglies pluošto kilpomis maloniai sušildo kūną. „Ultra Body Heat“ technologija maksimaliai padidina sušilimo efektą, atspindėdama kūno šilumą magnetiniais taškais vidinio pamušalo audinyje, ir taip sugeneruodama iki 25% papildomos šilumos.

Šildoma liemenė turi 3 skirtingus šildymo lygius, kuriuos galima nustatyti tiesiog paspaudus valdymo mygtuką, esantį kairėje krūtinės pusėje. Liemenė taip pat gali būti naudojama kaip izoliuojantis vidurinis sluoksnis, neįjungus šilumos funkcijos. Infraraudonųjų spindulių šildymo plokštės yra strategiškai išdėstytos ant nugaros, pečių ir priekinių kišenių – ten, kur pirmiausia pasijaučia šaltis.
Maitinimo blokas (nepridedamas) yra laikomas prijungtas kairėje kišenėje. Rekomenduojamas maitinimo blokas: 2-3A išėjimas (maitinimo bloko talpa mAh turės įtakos darbo laikui).

- 2 užsegamos kišenės rankoms;
- Patogūs tamprūs intarpai;
- USB įkrovimas. Reikalingas mažiausiai 2–3 A maitinimo blokas (neįtrauktas).

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera