Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„ALPENHEAT“ sukurtos „FireGlove Everyday RELOADED“ yra universalios pirštinės, skirtos kasdieniam naudojimui, kurios palaiko rankas ir pirštus šiltus esant žemai temperatūrai ir šaltam orui - Kalėdų mugėje, apsipirkinėjant, šiaurietiškai vaikščiojant, žygiuojant pėsčiomis, bėgiojant, slidinėjant ar užsiimant kita veikla lauke, „FireGlove Everyday“ užtikrina absoliutų vėjo ir vandens atsparumą dėl „3M Thinsulate®“ membranos. Be to, minkštas pamušalas užtikrina šilumą ir jaukų dėvėjimo komfortą. Pirštinės taip pat tinka žmonėms, turintiems Raynaud sindromą arba prastą kraujotaką. Šildymo elementas eina palei pirštus ir šildo visą ranką. Pirštinėje integruota kišenė suteikia vietos akumuliatoriui. Šilumą galima reguliuoti išorėje esančiu mygtuku.

- Įkraunamos didelio našumo ličio jonų baterijos 7,4 V / 2200 mAh / 16,28 Wh
- Akumuliatorius: lengvas (97 g) ir kompaktiškas (70x45x19 mm);
- 3 šildymo lygiai;
- Kaitinimo laikas: 3 - 6 val.
- Šilumos lygių ir baterijos lygio LED ekranas, lemputė automatiškai išsijungia po 5 sekundžių;
- USB 5V įkrovimo adapteris 100-240V 50/60Hz, naudojamas visame pasaulyje, įkrovimo laidas su 2 lizdais;
- Įkrovimo laikas: apie 4 val.
- Lankstūs šildymo laidai ant pirštų ir plaštakos galinės dalies;
- Medžiaga: išorinė medžiaga 100% poliesteris, priekinė dalis PU: 65% PU + 35% poliesteris, delnas: mikropluošto komponentas: 50% nailonas + 50% PU, pamušalas: 100% poliesteris, užpildas: 3M c40, izoliacijos komponentas: 65% polienas + 35% poliesteris.

Į pristatymą įeina: 1 pora pirštinių (AG21), 2 baterijos (BP21), 1 įkroviklis (LG31).

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera