Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Vandenį atstumianti, paminkštinta šildoma striukė „Heat by DEERHUNTER“ turi integruotą šildymo funkciją, kuri per kelias sekundes sukuria malonią šilumą spustelėjus pultelį krūtinės kišenėje. Šildymo elementai integruoti šiose padėtyse: priekyje iš abiejų pusių krūtinės aukštyje ir nugaroje per vidurį ir ištisai ant stuburo. Galima pasirinkti 3 šildymo lygius ir taip daryti įtaką šildymo trukmei.
Patogaus kirpimo striukė aprūpinta aukštos kokybės „DuPont™“ užpildu (100 g/m²), kuris pasižymi geromis izoliacinėmis savybėmis net ir be papildomo šildymo. Esant ledinei temperatūrai, striukę galima dėvėti kaip šildantį vidurinį sluoksnį po žiemine striuke arba kaip solo striukę esant lengvesnei temperatūrai.

- Įskaitant maitinimo bloką su USB jungtimi (5000 mAh/3,7 V). Įkrovimo laikas apie 8 val.;
- Šilumos galia: 1 lygis: mėlyna, apie 38°C (kaitinimo laikas apie 6h); 2 lygis: žalia, apie 45°C (kaitinimo laikas apie 4h); 3 lygis: raudona, maždaug 55°C (kaitinimo laikas apie 2 val.);
- 2 kišenės rankoms su užtrauktukais;
- Kišenė ant krūtinės su užtrauktuku;
- 2 vidinės kišenės;
- Elastiniai rankogaliai;
- Tinka skalbti mašinoje (išskyrus maitinimo bloką).

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera