Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Labai tyli ir šilta striukė - idealus kompanionas vėsioms naktims itin žemoje temperatūroje. Viršutinė dalis turi nuo šalčio ir vėjo saugančią apykaklę ir patogias kišenes. Pritvirtintos rankovės turi rankogalius, kurie tarnauja kaip papildoma apsauga nuo vėjo. Dėl dvikrypčio užtrauktuko, kuris tęsiasi iki pat apačios, apatinę nuimamą dalį vaikščiojant galima užlenkti aukštyn ir pritvirtinti dirželiais. Tai reiškia, kad galėsite patogiai lipti kopėčiomis ir greitai pajudėti iš sėdimos pozicijos, jei to skubiai pareikalaus situacija.

„GLT" sintetinis užpildas (100% poliesteris) yra trimačio pluošto audinys, pagamintas iš tuščiavidurių, spiralės formos pluoštų. Jis yra lengvas kaip plunksna, puikiai izoliuoja šilumą ir užima labai mažai vietos supakavus. Sintetinis „GLT" pluoštas taip pat yra atsparus drėgmei, dėl to jo izoliacinės savybės išlieka net ir lyjant. Neįkainojamas pranašumas visiems, dažnai būnantiems lauke!

- Išorinė medžiaga: impregnuotas vandenį atstumiantis lodenas (80% avies vilna, 20% poliamidas)
- Pamušalas: megztas veliūras (100% poliamidas)
- Užpildas: „GLT", 100% poliesteris

Matmenys: ilgis 175 cm, plotis: 67 cm.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera