Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Abisko Insulated“ striukė iš „PINEWOOD“ su izoliaciniu „Thermore® Ecodown“ pluoštu (600+ užpildymo galia maloniai šilumai užtikrinti), pagamintu iš 100% PET butelių. Lengva, neperpučiama ir izoliuojanti šilumą striukė patikimai lydės jus ir sušildys rudenį ir žiemą.

Galvą šiltai išlaiko pamušalas ir reguliuojamas gobtuvas, o aukšta apykaklė apsaugo veidą ir kaklą nuo šalčio ir vėjo. „Abisko Insulation“ striukė turi dvi priekines kišenes, kišenę ant krūtinės ir vidinę kišenę su užtrauktuku. Reguliuojamas apvadas užtikrina optimalų prigludimą. Dėl „Bionic Finish® Eco“ impregnavimo be PFC būsite gerai pasiruošę bet kokiam orui. „Thermore® Ecodown“ pluoštas, pagamintas iš 100 % perdirbtų PET butelių, yra tvarus termoizoliacinis produktas. Kiekvienai striukei perdirbama iki 10 PET butelių.

Išorinė medžiaga: 100% poliesteris.
Pamušalas: 100% poliesteris.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera