Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Striukė „Nr. 68 by FJÄLLRÄVEN“ – tai patvari lauko striukė, pagaminta iš „G-1000® Eco“ ir „G-1000® HeavyDuty“ medžiagos, skirta reiklioms kelionėms visais metų laikais. Gobtuvą galima reguliuoti taip, kad jis apgaubtų veidą. Dėka skydelio konstrukcijos, jįį galima sulenkti atgal, priklausomai nuo to, ar pageidaujama maksimali apsauga nuo vėjo ar didesnis matomumas iš šono. Nuleistas gobtuvas suformuoja aukštą apykaklę, kuri puikiai šildo kaklą. Daugybė žemėlapių, GPS, radijo ir kitų būtiniausių daiktų laikymo galimybių dviejose nuožulniose kišenėse ant krūtinės, dviejose didelėse kišenėse apačioje ir dviejose kišenėse gale. Striukė taip pat turi dvi vidines kišenes, įskaitant kišenę su užtrauktuku. Papildomas audinio įtvaras pažastų srityje, dumplinė klostė nugaroje ir tvirtas dvikryptis priekinis užtrauktukas užtikrina judėjimo laisvę.

Striukė pagaminta iš vėją ir vandenį atstumiančios „G-1000® Eco“ medžiagos, pagamintos iš perdirbto poliesterio ir organinės medvilnės. Pečiai, rankovės ir kišenės pagaminti iš ypač tvirtos „G-1000® HeavyDuty“ medžiagos.

Svoris: apie 1080 g (M dydis)
Vandenį atstumiančias striukės savybes galima sustiprinti „Greenland Wax“ vaškas, kuris taip pat padidina medžiagos patvarumą.
Išorinis audinys: 65% poliesteris, 35% medvilnė.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera