Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Dėklas ant diržo visada buvo labiausiai paplitęs rankinio ginklo nešiojimo būdas. Ši dėklo padėtis turi pranašumą - leidžia labai greitai pasiekti ginklą. Nesvarbu, medžiojate, sportuojate ar dirbate: dėklą galite lengvai pasiekti visur, kur reikia greito ir laisvo priėjimo, kad galėtumėte kuo greičiau nusitaikyti.

Vieno sluoksnio danga, pagaminta iš matmenų stabilios termoplastinės medžiagos (Kydex), tvirtos ir atmosferos poveikiui atsparios medžiagos. Zomšinis įdėklas buvo apdorotas siekiant išsaugoti ginklo dangą. Į dėklą integruoti varžtai leidžia neribotai reguliuoti ginklo pasipriešinimą tempimui pagal šaulio poreikius. Tokiu būdu pasiekiamas maksimalus saugumas ir patogus naudojimas.

Dėklo plotis gali būti reguliuojamas ant 30 mm, 38 mm ir 50 mm pločio diržų, naudojant sumažinimo detalę. Mygtuko dėka, norint užsidėti dėklą, nereikia atsegti diržo.

Nešiojimo būdas:ant diržo.
Medžiaga: Kydex.
Tvirtinimas: BFL Snap Secured.
Saugiklis: nuimamas nykščiu.
Reguliuojamas pasipriešinimas tempimui: Taip.
Tinka: medžioklei, sportui.
kairiaiankiams šauliams.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera