Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Ginklo vamzdžio valymo virvė „Borenado“ iš „Allen“ idealiai tinka naudoti lauke, šaudymo aikštelėje ar papildyti valymo rinkinį namuose.

Sukamųjų šerelių technologija atpalaiduoja purvą ir liekanas, o storas, pintas tamponas juos nuvalo. Derinys užtikrina puikų valymą vienu traukimu. Plonas valymo laido galas turi svertinį žalvarinį kreiptuvą,leidžiantį virvę lengvai nukreipti per vamzdį.

Priešingai nei kitos valymo virvės, „Borenado“ turi storus, patvarius varinius šerius, kurie pašalina nešvarumų daleles, parako likučius ir kitas nuosėdas, kurios gali pakenkti Jūsų ginklui. Kompaktišką virvę „Borenado“ laikykite kartu su ginklu, kad po šaudymo galėtumėte greitai ją panaudoti su keliais lašais valymo priemonės. Tai labai palengvina tolesnį pilną ginklo valymą.

Tinka kalibrams: .44, .45, .50

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera