Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Taurus G3C“ sukurtas ant patikrinto pagrindo, dėl kurio kompaktiška „G“ serija tapo vienu populiariausių asmeninės gynybos ginklų, o funkcionalumą, patikimumą ir ilgaamžiškumą perkėlė į kitą lygį. Ginklas turi visas didžiojo brolio „Taurus G3“ savybes ir kompaktiškesnį dydį. Kurdami „Taurus“, inžinieriai vadovavosi dviem pagrindiniais tikslais: išlaikyti ir patobulinti pagrindines charakteristikas, dėl kurių „Taurus G2C“ buvo toks populiarus tarp šaulių, bei tuo pačiu integruoti naujas funkcijas, kurios pagerina našumą, ilgaamžiškumą ir pritaikymo galimybes.

Siekiant užtikrinti didesnį atsparumą dilimui ir geresnę apsaugą nuo korozijos, G3C spyna padengta „Tenifer“ danga, kuri suteikia tvirtesnį paviršių. Be patobulinto spynos paviršiaus, visi valdikliai turi juodą tefloninę dangą. Dvigubas tefloninės dangos pranašumas yra ne tik atsparumas korozijai ir rūdims, bet ir sumažintas trinties koeficientas, užtikrinantis ilgalaikį ir patikimą valdymą. Standartiškai „G3C“ komplektuojamas su plieniniais galiniu ir priekiniu taikikliais (vietoj plastikinio galinio G2C taikiklio), kurie skirti kasdieniam naudojimui. Galinis taikiklis yra dantytas, kad sumažintų akinimą ir greičiau užfiksuotų taikinį.

Ergonomiškas rankenos profilis su patogiu kampu, stiprios tekstūros rankenos kriaunomis, atminties pagalvėlės tiksliam, pakartojamam piršto / rankos padėties nustatymui, ir suformuota, prailginta pagrindo plokštė tinka daugumai šaulių rankų, kad būtų užtikrintas tikslumas ir patogus ginklo valdymas. G3C standartiškai komplektuojamas su trimis 12 šovinių dėtuvėmis.

Kalibras: 9 mm Luger
Dėtuvės talpa: 12 šovinių
Su 3 papildomomis dėtuvėmis
Taikikliai: šoninis reguliuojamas galinis taikiklis, fiksuotas priekinis taikiklis su baltu tašku.
Saugiklis: rankinis.
Užtaisymo lygio indikatorius
Rankenos medžiaga: polimeras.
Spynos medžiaga: legiruotas plienas
Danga: „Tenifer Matte Black“.
Vamzdžio ilgis: 81 mm
Bendras ilgis: 160 mm
Plotis: 31 mm
Aukštis: 128 mm
Svoris: 620 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera