Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Šauliai vis labiau mėgsta ginklus aprūpinti taikikliais su raudonu tašku – ar tai būtų asmeninė gynyba, pramoginis šaudymas ar varžybos – „Taurus 2021“ pristato G3C serijos pistoletą su T.O.R.O. (Taurus Optic Ready Option) taikiklių montavimo sistema.

Naujasis „Taurus G3C“ yra sukurtas ant patikrinto pagrindo, dėl kurio kompaktiška G serija tapo viena populiariausių asmeninėje gynyboje, o funkcionalumas, patikimumas ir ilgaamžiškumas buvo perkelti į naują lygį. T.O.R.O. serijos spyna turi gamyklinę išpjovą, ant kurios galima pridėti taikiklį su raudonu tašku. Be to, dėl išradingos tvirtinimo sistemos su keičiamomis pavažomis T.O.R.O. sistema tinka įvairiai turimai optikai.

G3C tęsia išbandytą polimerinio rėmo profilį, dabar kompaktiškos konfigūracijos, kad būtų galima maksimaliai patogiai ginklą valdyti, ir atminties pagalvėlėmis ant rankenos kriaunų, kurios leidžia greitai ir tiksliai nustatyti rankos padėtį. Rėmas turi integruotą pavažą. Rankinis saugiklis yra optimaliai išdėstytas virš nykščio, kad jį būtų lengva valdyti bet kuriuo metu. Reguliuojamas plieninis galinis taikiklis ir balto taško plieninis priekinis taikiklis.

Dėtuvės talpa: 12 šovinių
Priekinis taikiklis: su baltu tašku, plieninis, fiksuotas.
Galinis taikiklis: plieninis, reguliuojamas.
Vamzdžio ilgis: 81,3 mm
Matmenys: 160 x 30,5 x 129,5 mm
Svoris: 624 g
Spynos medžiaga: plieno lydinys.
Rankenos medžiaga: polimeras.
Vamzdžio medžiaga: nerūdijantis plienas.
Užtaisymo lygio indikatorius
Saugiklis: rankinis.
Pavaža priedų montavimui.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera