Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„CZ 75 Taipan“ modelis sukurtas statinio tikslumo disciplinoms ir yra glaudaus patyrusių šaulių ir ekspertų bendradarbiavimo rezultatas.

Dėl saugiklio iš abiejų pusių, ginklas idealiai tinka dešiniarankiams ir kairiarankiams šauliams. Be to, pistoletas taip pat gali būti pritaikytas šauliams su mažesnėmis rankomis. Tai užtikrina tik 29 mm sukibimo plotis ir reguliuojamas paleidimo mechanizmas. Masyvus vamzdis turi pavažą, ant kurios galima pritvirtinti, pavyzdžiui, papildomus svarmenis

„Taipan“ yra su 19 šovinių ir 2 atsarginėmis dėtuvėmis, 6 colių vamzdžiu (153 mm) ir 206 mm taikiklio ilgiu. Bendras svoris, įskaitant tuščią dėtuvę, yra 1270 g. Šiame pirmos klasės sportiniame pistolete yra LPA TRT taikiklis, kruopščiai sukonstruotasnuleistukas (SAO) su specialiais aliuminio ašmenimis ir aliuminio rankenos kriaunos su aštriais stulpeliais (bruobuotas paviršius).

Kalibras: 9 mm Luger
Vamzdžio ilgis: 6 coliai (153 mm)
Dėtuvės talpa: 19 šovinių
Taikymosi linijos ilgis: 206 mm
Priekinis taikiklis: LPA TRT
Galinis taikiklis: 3,0 mm, pilnai reguliuojamas
Rankena: aliumininės kriaunos „Dot Matrix Black/Grey“
Saugiklis: sukamosios svirties iš abiejų pusių
Nuleistuko svoris: 1250 g
Vamzdžio profilis: 6x Feld-Zug-Profi
Įskaitant 3 dėtuves, kurių talpa 19 šovinių
Matmenys (IxPxA): 244 x 42 x 157 mm
Svoris be dėtuvės: 1164 g
Svoris su dėtuve: 1270 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera