Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Taipan“ modelis sukurtas statinio tikslumo disciplinoms ir yra glaudaus patyrusių šaulių ir ekspertų bendradarbiavimo rezultatas.

Dėl saugiklių abiejose pusėse, ginklas idealiai tinka tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams šauliams. Be to, pistoletas gali būti pritaikytas šauliams su mažesnėmis rankomis - tą užtikrina tik 29 mm sukibimo plotis ir reguliuojamas užtaisymo mechanizmas. Masyvi taikymosi linija turi bėgelį, prie kurio galima pritvirtinti papildomus svarmenis

„Taipan“ yra su 19 šovinių dėtuve, 6 colių vamzdžiu (153 mm) ir 206 mm ilgio taikymosi linija. Bendras svoris, įskaitant tuščią dėtuvę, yra 1270 g. Šiame aukščiausios klasės sportiniame pistolete yra LPA TRT taikiklis, tiksliai perdirbtas vieno veiksmo nuleistukas (SAO) ir aliuminio rankenos kriaunos su nelygiu paviršiumi geresniam sukibimui su ranka.

Priekinis taikiklis: LPA TRT taikiklis.
Galinis taikiklis: 3,0 mm, pilnai reguliuojamas.
Taikymosi linijos ilgis: 206 mm
Rankena: aliuminio kriaunos.
Saugiklis: sukamosios svirties saugikliai iš abiejų pusių
Nuleistuko svoris: apie 1250 g
Vamzdžio ilgis: 153 mm
Vamzdžio profilis: 6x Feld-Zug-Profi
Svoris be dėtuvės: 1164 g
Svoris su dėtuve: 1164 g
Įskaitant 3 dėtuves, kurių talpa po 19 šovinių
Matmenys (IxPxA): 244 x 42 x 157mm
Kalibras: 9 mm Luger

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera