Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Šis pistoletas liudija apie precedento neturinčius „Walther“ pasiekimus tiek išradingumo, tiek efektyvumo srityje bei geba pranokti šiuolaikinių šaulių lūkesčius ir apibrėžti konkurencinį pranašumą, kurį gali suteikti tik „Walther“.

„Walther“ vėl užkariavo rinką, pristatydamas pirmąjį polimerinio rėmo pusiau automatinį pistoletą P22. Patikimumas, nesenstantis stilius, funkcionalumas ir įperkamumas pastūmėjo šią seriją tapti absoliučiu standartu savo klasėje. Be to, dėl dvipusio dėtuvės atleidimo ir saugiklio šis pistoletas puikiai tinka tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams šauliams.

Aukščiausios kokybės funkcijos, tokios kaip reguliuojamas galinis taikiklis, dvigubo / vieno veiksmo nuleistukas ir sriegiuotas vamzdis, padeda sustiprinti šį pistoletą kaip savo klasės lyderį. Itin patikimas P22 yra paruoštas viskam – nuo ​​vtaktinio iki pramoginiošaudymo. Šis pistoletas yra pirmasis ginklas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės ir našumo.

Kalibras: .22 LR
Bendras ilgis: 160 mm
Aukštis: 114 mm
Storis: 28 mm
Vamzdžio ilgis: 87 mm
Svoris: 480 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera