Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Walther Q4 Steel Frame“ šaunamųjų ginklų inžinerijos žygdarbis pranoksta visus lūkesčius savo neprilygstamu tikslumu ir naudojimo patogumu. Plieninis pistoleto rėmas yra pagamintas iš vientiso plieno ruošinio – tai pagerina ergonomiką su itin patogiomis rankenos kriaunomis, viso ilgio pavaža ir vaikščiojančia spyna. Plieninio rėmo svorio pasiskirstymas drastiškai sumažina atatranką, kad pagerintų šaulio našumą, o tai prisideda prie bendro efektyvumo.

Patvarus „Walther“ palikimas liudija, kad Q4 plieninis rėmas užtikrina aukščiausią našumą, kai to labiausiai reikia. Šio rankinio ginklo pranašumai yra legendinis „Walther“ vamzdis, fosforiniai 3 taškų taikikliai, taip pat priekiniai ir galiniai taikikliai. Q4 apima viską, ko šauliai trokšta iš aukščiausios kokybės šaunamojo ginklo, galinčio atlaikyti net sunkiausiomis sąlygomis.

Techniniai duomenys:

Kalibras: 9 mm Luger (9 mm x 19)
Dėtuvės talpa: 15 šov.
Saugiklis: 3 automatiniai
Nuleistuko svoris: 2500 g
Atstumas nuo vamzdžio centro iki rankos: 25 mm
Taikikliai: plieniniai taikikliai su fosforiniu 3 taškų taikikliu.
Matymo linijos ilgis: 156 mm
Vamzdžio ilgis: 102 mm / 4 "
Matmenys (IxAxP): 188 x 137 x 36 mm
Svoris: 1125 g
Ypatinga savybė: MIL-STD-1913 pavaža priedų montavimui.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera