Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Gynyba ir funkcionalumas gražiausiu pavidalu - naujas „Nextool“ serijos taktinis rašiklis „Pallas“ yra aukščiausios klasės tušinukas, kubotanas ir stiklo pertraukiklis viename.

Rašiklio antgalis pagamintas iš kieto deimanto cirkonio oksido, kuris leidžia nedelsiant sustabdyti smurtinius nusikaltėlius. Taikant trumpą smūgį į tam tikras užpuoliko kūno vietas, kiekvienas gali nedelsdamas neveiksniu padaryti savo priešininką.

Rašymui „Pallas by NEXTORCH“ turi ypač aukštos kokybės „Fisher-Spacepen“ prekės ženklo užpildą. Šis specialus, patentuotas dujų slėgio užpildas rašo netgi po vandeniu, ant riebaus paviršiaus, esant -34 ° C arba +143 ° C temperatūrai. Tokiu būdu svarbius pranešimus ir užrašus galima įrašyti net ant sudėtingų paviršių, tokių kaip riebus popierius ir kt. Bendrovė netgi garantuoja, kad viskas, kas parašyta šiuo rašikliu, po mažiausiai 100 metų vis tiek bus aiškiai įskaitoma.

Medžiaga: orlaivio aliuminis.
Paviršius: anoduotas pagal Mil-Spec III tipą.
Ilgis: 142 mm
Svoris: 42 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera