Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Kai reikia greitai ir patogiai judėti įvairiausiais kalnų maršrutais ir už pažinto kelio ribų, batai „Scarpa ZG Trek“ – geriausias pasirinkimas. Šie neperšlampami batai su „Gore-Tex Performance Comfort“ membrana puikiai apsaugo nuo drėgmės ir leidžia pėdoms kvėpuoti. Pakankamai aukštas aulas apsaugo čiurną einant nelygiu uolėtu keliu.

Zomšos batviršis su medžiaginiais įsiuvais aule ir šonuose bei 3D apsaugine gumos juosta TPU bato priekyje apsaugo pirštus nuo smūgių į akmenis ir nelygumus.

Batai turi naują greito suvarstymo sistemą, kurią sudaro dvi medžiagos – lengvas plieno ir plastikas. Pėdos dalis reguliuojama vienu lengvu raištelių trūktelėjimu. Aulo dalis suveržiama užkabinant raištelius už metalinių kabliukų.

Padas „Salix Trek“ sukurtas bendradarbiaujant su „Vibram“ prekės ženklu. Rezultatas – tvirtas, universalus padas, tinkantis eiti bet kokiu paviršiumi. Dvigubo tankio PU vidpadis sumažina bato svorį ir amortizuoja ten, kur to labiausiai reikia. Išorinis padas pagamintas iš „Vibram XS Trek“ gumos.

Išorinė medžiaga: 100% zomša
Membrana: ,,Gore-Tex", atspari vandeniui ir pralaidi orui
Padas: „Vibram Salix Trek“, ,,Vibram XS Trek"
Vidpadis:PU
Svoris: 1250 g (42 dydis)

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera