Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Moteriški „HANWAG“ žygio batai „Makra Light GTX“ su vandeniui atsparia „GORE-TEX“ membrana ir TPU pirštų apsauga yra idealus partneris kelionėmis po kalnus. „Midcut Makra Light“ pirmiausia patiks tiems, kurie mėgaujasi žemų įkalnių privalumais, bet negali arba nenori apsieiti be stabilizuojančio sąnarių saugumo žygio metu. Tai įmanoma naudojant specialią 2 zonų fiksaciją, su kuria aulą galima lengvai ir tiesiogiai pritaikyti prie atitinkamo reljefo. Specialiai šiam modeliui sukurtas mechaninis spaustukas yra lengvai keičiamas ir paprastai fiksuojamas. Priešingai nei įprastai kabliukai, šis mechaninis gnybtas patikimai blokuoja ir po pritvirtinimo nebegali nuslysti be rankinio įsikišimo. Šis nustatymas leidžia tvirtai suvarstyti kulkšnį ir laisvai užfiksuoti viršutinę aulo dalį, kad būtų užtikrintas optimalus kulkšnies mobilumas.

Be lanksčiai reguliuojamos viršutinės dalies, „Makra Light“ įtikina ypač lengva ir gerai amortizuojančia vidpadžio technologija, kuri suteikia reikiamą stabilumą sudėtingoje vietovėje. „Vibram® Makra“ padas užtikrina puikų sukibimą su bet kokiu paviršiumi.

Poros svoris: apie 840 g
Išorinė medžiaga: 100% oda.
Membrana: „Gore-Tex“.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera