Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Tvariai pagaminti batai su identitetu, kuris jus lydės ilgus metus! Itin patogūs „Serfaus Identity“ žieminiai aulinukai iš „MEINDL“ su šiltu pamušalu, pagaminti iš patvarios odos su identifikaciniu numeriu ir kilmės įrodymu. Didelę patirtį turintis meistriškumas, gamyba Vokietijoje ir patyrę batsiuvių meistrai „MEINDL“ užtikrina ypač kokybišką šių batų apdirbimą. Ekologiškų galvijų oda gaminama su didžiausia pagarba gamtai, naudojant švelnius rauginimo procesus. Nuo odos iki bato „MEINDL Identity®“ gamyba trunka 3 savaites. Kadangi regioninių ekologiškų galvijų prieinamumas yra ribotas, „MEINDL“ per metus pagamina tik apie 25 000 „Identity®“ batų. Kiekviena pora turi įspaustą ID numerį, su kuriuo galite gauti išsamų naudotos odos viršutinės dalies kilmės įrodymą www.identity-leder.de.
Žieminiai batai su aulu, pagamintu iš tvirtos odos ir patrauklios veltinio medžiagos, yra su šilumą izoliuojančiu ėriuko vilnos pamušalu, išimamu vidpadžiu su ėriuko kailio danga, klasikiniu suvarstymu su tvirtomis metalinėmis akutėmis ir neslidžiu padu.

Išorinis audinys: 100% oda.
Pamušalas: 100% ėriuko oda.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera