Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Apsauginės putos nuo erkių ir blusų „Beaphar" tinka šunims ir katėms nuo 12 gyvenimo savaitės. Aktyvių ingredientų derinys apsaugo nuo erkių ir blusų, ir suteikia veiksmingą bei greitą apsaugą. Be to, putos suteikia maloniai gaivų kvapą. „Beaphar" apsauginės putos yra puikiai tinka jautriems gyvūnams.

- Apsaugo nuo erkių, blusų ir erkių;
- Malonus kvapas;
- Tinka šunims ir katėms;
- Tylus naudojimas.

Naudojimas: prieš naudojimą gerai suplakite. Užpurkškite putų ant delno ir įmasažuokite jas prieš natūralią kailio augimo kryptį iki pat odos ir leiskite trumpam (apie 2-3 min.) suveikti. Venkite jautrių sričių, tokių kaip akys, ausys, nosis ir burna, taip pat pažeistų odos vietų. Tada išdžiovinkite ir, jei reikia, iššukuokite kailį. Naudojamas kiekis priklauso nuo gyvūno dydžio. 20-25 pompavimo dozių (apie 15 ml) pakanka maždaug 10 kg svorio šuniui. Pakartokite du kartus per mėnesį.

Pastaba: Biocidinius produktus naudokite atsargiai. Prieš naudodami visada perskaitykite etiketę ir produkto informaciją.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera