Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Patikima 37 litrų talpos karinė lazeriu pjaustyta kuprinė. Paminkštinta nugaroje nešiojmo sistema užtikrina puikų efektyvaus krovinio perdavimo ir lankstumo santykį. Ergonomiškos formos klubų diržas su juosmens paminkštinimu ir kūginiais klubų sparnais yra patogiai paminkštinti ir neleidžia kuprinei slysti. Krovinio valdymo diržai, patogios petnešos ir klubų diržas yra reguliuojami.

Kuprinėje yra tvirta rankena, rankena sužeistiesiems pervežti, vandens talpos sistema, apatiniame skyriuje integruota apsauga nuo lietaus ir klubų diržas su užtrauktuku užsegamomis kišenėmis. Ji taip pat turi gerai apgalvotą, 7 kartų padalijimą per atskiras kišenes, du didelius pagrindinius skyrius, nuimamą galinę plokštę su aliuminio bėgeliais (individualiai formuojama), tris žarnos arba antenos kanalus pagrindiniame ir priekiniame skyriuose, MOLLE sistemą.

Matmenys: 56 x 34 x 18 cm
Talpa: 37 l
Svoris: 2,15 kg
Medžiaga: CORDURA,700 denų.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera