Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Tatonka“ kuprinė „Storm 23 Recco“ yra sportiška žygių kuprinė sukurta moterims, kurios talpa yra 25 litrai. Kuprinė aprūpinta „RECCO®“ avariniu atšvaitu, suteikiančio papildomo saugumo ir leidžiančio gelbėjimo organizacijoms surasti dingusius asmenis kalnuose. Be to, kuprinėje yra daug vietos daiktams susidėti, taip pat yra žygių lazdų laikiklis, gėrimo sistemos paruošimas ir apsauga nuo lietaus.

Žygių kuprinė taip pat turi „X Vent Zero“ nešiojimo sistemą, kuri pasižymi optimalia ventiliacija su minimaliu kontaktu su nugara. X forma pritvirtinti du stiklo pluošto strypa kuprinės nugaros kartu su dirželiais sukuria laikančiąją jungtį. Dėl lengvo paminkštinimo juosmens srityje ir ilgų klubų diržųų kuprinė yra patogi ir tvirtai priglunda. Medžiaga yra „100D Mini Honeycomb“ poliamidinis audinys, kuris yra ypač lengvas, atsparus dilimui ir taip pat nepralaidus vandeniui.

Talpa: 23 litrai
Medžiaga: „100D Mini Honeycomb“ (100% poliamidas).
Matmenys (IxPxA): 52x25x15 cm
Svoris: 980 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera