Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Tatonka Yukon X1“ 85+10 litrų žygių kuprinė sunkiems kroviniams su galinga X1 nešimo sistema ir „RECCO®“ atšvaitu. Tai didžiausia „Tatonka“ žygių kuprinė, kurioje yra pakankamai vietos didelei įrangai. Kuprinė idealiai tinka ilgoms kelionėms. Be to, kuprinė įturi „RECCO®“ avarinį atšvaitą, kuris, kaip saugos funkcija, užtikrina greitą gelbėjimo organizacijų lokalizaciją kritiniu atveju.

Įrengta X1 nešimo sistema, dėl kurios kuprinę galima nešti su didesniu nei 25 kg kroviniu. Šiuo tikslu x formos strypai dalį apkrovos nukreipia į erdvinį klubų diržą. Formuota nugaros dalis su trimis skirtingo kietumo zonomis užtikrina ergonomišką prigludimą prie viršutinės nugaros dalies. Kuprinė yra padalinta į pagrindinį ir apatinį skyrius, į kuriuos galima patekti per užtrauktuku užsegamas angas. Be to, kuprinėje taip pat yra apsauga nuo lietaus ir šoninės kišenės. Viduje taip pat yra pirmosios pagalbos skyrius. „Yukon X1“ taip pat yra paruošta hidratacijos sistemai ir turi virvę bei žygių lazdų laikiklį.

Talpa: 85+10 litrų
Medžiaga: CORDURA® 500 denų (100% poliamidas).
Matmenys (IxPxA): 86x38x24 cm
Svoris: apie 3,25 kg

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera