Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Kiekvienam, ieškančiam naujo medžioklinio laikrodžio, puikiai tiks šis „Greiner“ modelis su odine apyranke. Galima rinktis modelį su medžiokliniu motyvu ar be jo, tačiau visi laikrodžiai turi savų privalumų.Tvirtos metalinės arba odinės apyrankės garantuoja ilgalaikį dėvėjimo malonumą. 42 mm skersmens korpusas yra pakankamai didelis ir elegantiškas. Nerūdijančio plieno dėkle įmontuotas kvarcinis mechanizmas su sekundžių rodykle, ciferblatas pagamintas iš įbrėžimams atsparaus mineralinio stiklo - tai svarbi detalė tiems, kurie dirba su ginklais ar kitais kietais, aštriais įrankiais.

Svarbiausia „Greiner“ laikrodžių savybė yra ciferblato apšvietimas, kuris įjungiamas paspaudus mygtuką - galite stebėti laiką net esant blogam matomumui ar temstant. Laikrodžiai yra atsparūs vandeniui iki 100 metrų, todėl Jums nereikės jaudintis užklupus net labai smarkiam lietui. Laikrodžio ciferblatas papuoštas medžiokliniu motyvu.

Pirminė baterija: „Varta“ 377
Antrinė baterija: CR2016
Atsparumas vandeniui: 100 m /10 ATM
Ciferblatas: mineralinis stiklas
Korpuso išorinis skersmuo: 42 mm
Apšvietimo mygtukas: ties 2 val.
Apyrankės plotis: 20 mm
Korpuso aukštis 12,8 mm

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera