Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Kad ir kokie būtų jūsų fizinio pasirengimo tikslai, aukščiausio lygio išmanusis laikrodis „epix“ turi viską, ko reikia jiems pasiekti.


Supraskite savo kūną geriau stebėdami sveikatą ištisą parą.

Baterijos piktograma
Mėgaukitės nuotykiais ilgiau su iki 16 d. veikiančia baterija, kai nustatomas išmaniojo laikrodžio režimas.

Pranešimų piktograma
Išmanieji pranešimai1 suteikia galimybę palaikyti ryšį su svarbiais žmonėmis ir dalykais.

Sporto programų piktograma
Treniruokitės, kaip jums patinka, su integruotomis sporto programomis ant jūsų riešo.

Kelių GNSS sistemų piktograma
Geresnė palydovinio ryšio aprėptis suteikia tikslesnį padėties nustatymą.


Keliaukite ramiai turėdami galimybę naudotis „TopoActive“ žemėlapiais tiesiai ant jūsų riešo.

SUKURTA JŪSŲ GYVENIMO BŪDUI
Įspūdingas 1,3″ nuolat įjungtas AMOLED ekranas įkvepia laikrodžiui gyvybės net ryškiai šviečiant saulei.

JUTIKLINIS EKRANAS IR MYGTUKAI
Patikimi mygtukiniai valdikliai, veikiantys bet kokioje aplinkoje, dera su naująja jautria jutiklinio ekrano sąsaja, kad galėtumėte greitai pasiekti parinktis ir žemėlapių funkcijas.

BATERIJOS VEIKIMO TRUKMĖ
Išmaniojo laikrodžio režimu baterija veikia iki 16 d., o su GPS režimu – 42 val.

PULSO OKS. JUTIKLIS
Aklimatizacijai aukštyje ar miegui stebėti pulso oksimetrijos jutiklis2 naudoja šviesos spindulius ties jūsų riešu, kad galėtų apskaičiuoti, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį.


PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Laikrodis nuolat matuoja jūsų pulsą3 ir įspėja, jei jis per aukštas arba per žemas jums ilsintis. Jis taip pat padeda nustatyti jūsų krūvio intensyvumą veiklos metu – net plaukiojant.


KVĖPAVIMO STEBĖJIMAS
Pamatykite, kaip jūsų kvėpavimas kinta dieną, miegant, darant kvėpavimo pratimus ir užsiimant joga.

FUNKCIJA „HEALTH SNAPSHOT™“
Užfiksuokite 2 min. trukmės užsiėmimą, kad pamatytumėte pagrindinius statistinius duomenis, įskaitant pulsą3, jo kintamumą, pulso oksimetriją2, kvėpavimą ir stresą. Tada generuokite šių statistinių duomenų ataskaitą pasinaudodami „Garmin Connect™“ programėle savo suderinamame išmaniajame telefone ir bendrinkite. savo į suderinamą išmanųjį telefoną.


STRESO STEBĖJIMAS
Širdies dažnio kintamumas apskaičiuoja jūsų streso lygio balą. Matykite, ar jūsų diena praėjo ramiai, ar pavyko atrasti balansą, ar, priešingai, patyrėte daug streso.


MIEGO BALAS IR PAŽANGI MIEGO STEBĖSENA
Gaukite išsamią lengvo, gilaus ir REM miego stadijų išklotinę. Visa tai peržiūrėkite specialiame valdiklyje, kuriame pateikiamas jūsų miego įvertis bei kitos įžvalgos.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Optimizuokite organizmo energijos atsargas, tam naudodamiesi pulso kitimo, streso, miego ir kitais duomenimis, kad galėtumėte įvertinti, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.


HIDRATACIJOS STEBĖJIMAS
Registruokite per parą išgeriamų skysčių kiekį, kad nepamirštumėte pasirūpinti pakankama hidratacija. Be to, galite nustatyti asmeninį hidratacijos tikslą, koreguojamą įvertinus, kiek išprakaitavote užsiimdami įvairia veikla.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera