Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Fēnix 6X Pro Solar“ yra pirmasis „Garmin“ saulės energija įkraunamas išmanusis laikrodis. 1,4″ „Power Glass™“ stiklelis generuoja energiją iš saulės šviesos ir nuotykiais laukinėje gamtoje padeda mėgautis ilgiau. „fēnix 6X Pro Solar“ modernus ir tvirtas laikrodis su dideliu 1.4″ ekranu – 36 % didesniu nei ankstesniuose „fēnix“ modeliuose. Atsparumas temperatūrai, smūgiams ir vandeniui patikrintas pagal JAV kariuomenės standartus, atsižvelgiant į šilumines savybes, atsparumą smūgiams ir vandeniui. „QuickFit“ dirželiai su titano arba pilka deimanto tipo anglies (DLC) danga dengto titano apvadu.

Geriausias GPS daugiafunkcinis išmanusis laikrodis visiems, norintiems atrasti geriausius dalykus. Pulso matavimo ir treniruočių gairių funkcijos pagalba pasieksite net ambicingiausių tikslų. Prailgintas baterijos veikimo laikas leidžia naudotis laikrodžiu be jokių apribojimų.
Sužinokite, kaip įvairūs nustatymai ir jutikliai veikia jūsų laikrodžio baterijos veikimo trukmę, kad, jei prireiktų, šią trukmę galėtumėte pailginti.
Naudodamiesi keliomis pasaulinėmis navigacijos palydovų sistemomis (GPS, GLONASS ir „Galileo“) tikslią buvimo vietą žinosite ir ten, kur vien GPS nepakanka.
Išmanusis laikrodis su daugybe funkcijų suteikia daugiau laisvės - nuo bekontakčių mokėjimų iki galimybės mėgautis muzika be telefono. Visa tai prabangiame, tvirtame korpuse su įbrėžimams atspariu „Power Glass™“ stikleliu, generuojančiu energiją iš saulės šviesos. Šis „Garmin“ modelis yra pasirengęs bet kokiems nuotykiams.

- Gamintojas: ,,Garmin";
- Ekrano dydis: 1.4"
- Ekrano raiška: 280 x 280
- Modelis: 010-02157-21
- Aukštis: 14.9 mm
- Produkto tipas: Sports watch GPS;
- GPS: GLONASS, Galileo;
- Plotis: 51 mm
- Vidutinis veikimo laikas: iki 138 val.;
- Gylis: 51 mm
 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera