Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Jūs kuriate savo kelią, o mes sukūrėme GPS laikrodį „Instinct Solar“, kuris jus lydės kiekviename kelio žingsnyje – nesvarbu, kaip toli ketinate eiti. Pluoštu sutvirtintas polimero korpusas, chemiškai sustiprintas, įbrėžimams atsparus „Corning® Gorilla®“ stiklas ir saulės energija maitinama baterija įrenginiui suteikia neregėto patvarumo. Prislopintų spalvų, didelio kontrasto ekranai ir tikslingai pritaikytas dizainas – viskas šiame netradiciniame išmaniajame laikrodyje. Tegul jis palydi jus į bet kurią misijos vietą!

- Priklausomai nuo saulės energijos intensyvumo, „Instinct“ baterija veikia neįtikėtinai ilgai. Tyrinėkite šį pasaulį nepaisydami laiko ribų!
- „Instinct“ pagamintas pagal karinį JAV standartą 810, todėl yra atsparus karščiui, smūgiams ir vandeniui (apskaičiuota iki 100 metrų).
- Sužinokite, kaip įvairūs nustatymai ir jutikliai veikia jūsų laikrodžio baterijos lygį, kad prireikus galėtumėte prailginti jos veikimo trukmę.
- Ekrane, kurį galima skaityti naktinio matymo akiniais, perjunkite dienos bei nakties režimą.
- Tapkite nepasiekiami įgalindami slaptumo režimą, kuris nustos saugoti ir bendrinti jūsų GPS padėtį bei išjungs belaidį ryšį ir komunikaciją.
- Sinchronizuokite savo buvimo vietą su kitais, tame pačiame ekrane matydami ir universalųjį skersi̇nį ̀Merkatoriaus tinklą (UTM), ir karinio koordinatinio tinklo nuorodų sistemą (MGRS).
- Apskaičiuokite aukštumines išmetimo vietas pagal karines gaires. Iššokę atsidurkite numatytoje vietoje.
- Visada žinokite kelią atgal – sukurkite kelio tašką, kuris, prieš pradedant kelionę, žymės jūsų transporto priemonės vietą.
- Naudokite iš anksto įkeltus veiklos profilius užsiimdami banglenčių sportu, plaukdami, bėgdami, važiuodami dviračiu, eidami, irkluodami, išbandydami jėgos sportą ir kt.
- Gaukite širdies ritmo duomenis1 ir būkite įspėti, jei ramybės būsenoje širdies dažnis taps per aukštas ar per žemas. Stebėkite savo širdies plakimą net ir būdami po vandeniu.
- Gaukite širdies ritmo duomenis1 ir būkite įspėti, jei ramybės būsenoje širdies dažnis taps per aukštas ar per žemas. Stebėkite savo širdies plakimą net ir būdami po vandeniu.
- Širdies dažnio kintamumas apskaičiuoja jūsų streso lygio balą. Matykite, ar jūsų diena praėjo ramiai, ar pavyko atrasti balansą, ar, priešingai, patyrėte daug streso.
- Optimizuokite savo organizmo energijos atsargas, įvertindami duomenis apie širdies dažnio kitimą, stresą ir miegą. Įvertinkite, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.
- Naudodamiesi keliomis globaliomis navigacijos palydovų sistemomis (GPS, GLONASS ir „Galileo“), nepaklyskite net ir ten, kur nepakanka GPS.
- Kitą savo trasą įveikite su ABK jutikliais: aukščio duomenis rodančiu aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir triašiu elektroniniu kompasu.
- Naudodokitės šia funkcija keliaudami atgal. Taip atsikratysite bet kokių spėlionių ir tuo pačiu maršrutu sėkmingai grįšite į pradinį tašką.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera