Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Šis dvisienis, vakuumu izoliuotas termosas karštiems ir šaltiems gėrimams yra populiariosios „Stanley Classic“ serijos dalis. Šis termosas išlaiko karštą arba šaltą sriubą, kavą ar arbatą iki 24 valandų. Nerūdijančio plieno termosas yra „sukurtas taip, kad tarnautų“. Pagaminta iš aukštos kokybės 18/8 nerūdijančio plieno, kuris yra patvarus ir 100% saugus maistui. Medžiagose nėra BPA, todėl turinį saugu vartoti.

Termosas yra su sandariu dangteliu, todėl jį galima laikyti kuprinėje nieko neišpilant. Dangtelis taip pat tarnauja kaip puodelis. Tinka plauti viršutinėje indaplovės lentynoje.

„Stanley“ išlaikė laiko išbandymą. „Sukurta visam gyvenimui“ yra Stanley pažadas nuo 1913 m., garantuojantis tvirtų, aukštos kokybės maisto ir gėrimų laikymo indų, kurie tarnaus visą gyvenimą, gamybą. Šis pažadas galioja ir šiandien.

Talpa: 1 litras
Atidarymo angos Ø: 5 cm
Aukštis: 35,5 cm
Skersmuo 9,5 cm
Plotis (su rankena): 11,7 cm
Svoris (tuščio): 834 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera