Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

ŠŠvedijoje sukurta, rankomis pagaminta lauko viryklė "Essential Trail Stove", skirta pradedantiesiems ir patyrusiems stovyklautojams. Tikslus liepsnos valdymas optimaliems gaminimo rezultatams.

Pilnai surinktą "Essential Trail" viryklź tvirtinkite prie dujų baliono. Tą padarysite greičiau nei per minutę! Viryklė pasižymi itin greitu užkūrimu. ŠŠi 112 g svorio viryklė veikia su laminarinio tekėjimo degiklio technologija, ir suteikia 2500 W galią, kuri litrą vandens užvirina per tris su puse minutės. Baigę naudoti, tiesiog nuimkite degiklį nuo dujų baliono.
- Kompaktišškas, lengvas, paprastas naudoti degiklis;
- Vėją slopinančios plačios puodo atramos iššlaiko liepsną stiprią ir pastovią net ir labai vėjuotomis oro sąlygomis, tinka įvairiių dydžių puodams;
- "Laminar Flow Burner Technology™" sukuria žemesnį svorio centrą, todėl viryklė yra stabilesnė, lengvesnė ir kompaktiškesnė;
- Valdymo vožtuvas užtikrina tikslų liepsnos valdymą;
- Dujų balionas nepridedamas.

Svoris: 112 g
Plotis: 110x60 mm
Tinka gaminti asmenims: 1 - 2
Galia: 2500 W

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera