Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Petromax Atago“ yra ypač tvirtas ir universalus dubuo, kurį galima naudoti kaip grilį, orkaitę, viryklę ar ugnies dubenį.

Dėl reguliuojamo oro tiekimo ir temperatūros reguliavimo, maisto gaminimas ir kepimas ant grotelių atvirame ore yra lengvas ir kokybiškas. Dėl unikalaus sulankstymo mechanizmo, „Petromax Atago“ yra paruošiamas naudoti vos vienu judesiu ir taip pat greitai sulankstomas. Sulankstyto dubens aukštis yra tik 14 cm, todėl jį galima sudėti taupant vietą.

Rafinuota „Atago“ konstrukcija leidžia optimaliai panaudoti kamino efektą. Tobulai reguliuojamo oro padavimo dėka, temperatūrą galima reguliuoti pagal pageidavimą, garantuojant išskirtinai greitą įkaitinimą. Be to, apvalūs įdubimai medžiagoje užtikrina optimalų vėdinimą. Dėl dvigubos konstrukcijos „Petromax Atago“ ne tik ypatingai traukia akį, bet ir efektyviai sulaiko šilumą viduje, kad išorinis cilindras beveik neįkaista net ir ilgai eksploatuojant. „Petromax Atago“ yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, Vokietijoje. Degti tinka anglys, medžio anglies briketai, malkos.

„Atago“ siūlo šiuos tris veikimo režimus:
- Kaip grilis: „Petromax Atago“ klasikiniu būdu gali būti naudojamas kaip grilis, kūrenamas medžio anglimi arba briketais. Tinkamos grotelės yra įtrauktos į pristatymo komplektą.
- Kaip orkaitę ar viryklę: „Petromax Atago“ taip pat galima naudoti su ketaus puodu arba Wok keptuve.
- Kaip ugnies dubuo: jaukus laužas dabar gali būti uždegtas tiesiai „Petromax Atago“. Dėl apvalios formos, malkas ir šakas galima lengvai sukrauti į piramidės formą.

Techninės specifikacijos:
Medžiaga: nerūdijantis plienas.
Matmenys (IxPxA): 42 x 42 x 28 cm
Svoris: 6,1 kg

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera