Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Petromax“ grilis stebina savo funkcija „du viename“ ir gali būti naudojami kaip kepsninė arba kaip ugnies dubuo. Dviem rankenomis įtaisytas grilis ir ugnies dubuo ne tik lengvai valdomi, bet ir lengvai transportuojami. Trys kojelės (23 cm) užtikrina gerą sukibimą su žeme ir gali būti pritvirtintos arba nuimamos, priklausomai nuo naudojimo.

Dubenį galima naudoti lauke ant kepimo zonos (pvz., dujų liepsnos), taip pat ant laužo arba ant kepsninės. Centrinė zona įkaista labiau nei išorinis paviršius, todėl vienu metu galima ruošti maistą su skirtingu gaminimo laiku ir patiekti patiekalus 4-8 žmonėms. Kitas privalumas – kiekvieno skrudinimo ir deginimo metu susidaro patina, kuri užtikrina natūralų nepridegantį efektą. Tinkamai prižiūrint, grilis ir ugnies dubuo yra ypač patvarūs ir ilgaamžiai.

Žmonės: 6-8
Skersmuo: 56 cm
Aukštis su kojomis: 23 cm
Medžiaga: plienas.
Svoris: 7,1 kg

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera