Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Tobulas galąstuvas MK II atitinka net aukščiausius reikalavimus dėl savo išskirtinių savybių ir patogaus naudojimo. Elektroninis peilių galąstuvas tęsia milijonus kartų parduotą peilių ir įrankių galąstuvo palikimą ir pateikia sumanių naujovių bei patobulinimų.

Naujasis kampo kreipiklis padidina šlifavimo tikslumą ir garantuoja pastovius rezultatus aukščiausiu lygiu. Perėjimas nuo 20 ° (optimalus gaminimo peilių galandimo kampas) į 25 ° (lauko ir kišeniniai peiliai) vyksta greitai ir suteikia maksimalų lankstumą. Odinė kreiptuvo danga apsaugo nuo nepageidaujamų ašmenų įbrėžimų. Naujasis „Edge Guide“ ašmenų kreiptuvas leidžia greitai ir lengvai galasti iki pat ašmenų galo. Dėl lanksčių galandimo diržų, galąstuvas lengvai įveikia net pačias sudėtingiausias peilių formas. Galingas variklis su dviem diržo greičiais užtikrina geresnį valdymą ir prisitaiko prie skirtingų tipų ašmenų.

„Work Sharp Knife & Tool Sharpener MK II“ komplektuojamas su kintamu ašmenų kreiptuvu, dviejų šlifavimo juostų rinkiniu, kurių kiekviena yra P80 (šiurkšti), P220 (vidutinio dydžio) ir P6000 (smulki).

Matmenys (IxPxA): 22,8x12x12 cm
Tinklo jungtis: 220V

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera