Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Parforce Legatum“ medžioklinis peilis turi elegantišką riešutmedžio rankeną. Peilyje yra 112 mm ilgio ir 3,5 mm storio Damasko pliemo ašmenys, kurių bendras ilgis 232 mm. Medžioklinis peilis „Legatum“ pristatomas dovanų dėžutėje, kartu su augaliniu būdu raugintos odos dėklu.

Klauskite

Atsiliepimai

Ropke
2022-12-10 21:32:35
kodel jus esate tokie spekuliantai is Frankonia.de katalogo jusu kainos nesveikos- gerbiami tautieciai uzsiregistruoji Frankonia.de paskyroje, pries tai susikurus paskyra EshopWedrop.lt svetaineje, prisijungus galite pirkti is Frankonia.de tinklapio prekes netgi uz minimum 5 eurus( Jei registruosites kaip LT pilietis is Frankonia.de bus minimalus prekiu uzsakymas uz 100 eur.) nupirke preke Frankonia.de nurodote adresa pateikta svetaineje EshopWedrop.lt Jei rekes info -susisiekite,paaiskinsiu kaip greimux@gmail.com, atsiuncia jusu uzsakyta preke ar prekes i LT sandeli Vokietijoje uz 5 eurus ir toliau ji atkeliauja po keleto dienu i Vilniu Savanoriu baze atsiemimo punkta. Getbex spekuliantai su labai dideliu antkainiu.

blog

visa master-card paypal webmoney paysera