Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Tai klasikinis vaikiškas lauko peilis su dviguba apsauga , kurį galima naudoti atliekant daugybę skirtingų užduočių įvairių nuotykių metu. Peilis su dviguba pirštų apsauga buvo sukurtas mažiesiems nuotykių ieškotojams ir puikiai tinka, kai reikia saugaus peilio. Perdirbto švediško nerūdijančio plieno ašmenys pasižymi ilgalaikiu aštrumu. Su rankena, pagaminta iš skandinaviško beržo medienos, dviguba pirštų apsauga ir 2,0 mm storio ašmenimis iš perdirbto švediško nerūdijančio plieno, šis peilis visada paruoštas kitai užduočiai.

Dėl mažesnės rankenos geometrijos, peilis puikiai telpa į mažas rankas. Ištisinis peilio įdubimas eina per visą rankeną ir užtikrina galią bei stabilumą kiekvieno pjūvio metu. Natūralios odos dėklas turi diržo kilpą ir paprastą, klasikinį užsegimą, užtikrinantį saugumą. Su herbo įspaudu ant dėklo.

Ašmenų ilgis: 86 mm
Ašmenų plotis: 2 mm
Ašmenų medžiaga: nerūdijantis plienas.
Rankenos medžiaga: beržo mediena.
Odinis dėklas.
Matmenys (PIxPxA): 197x43x48 mm
Svoris: 75g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera