Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Įspūdingasis „Boker Tiger Damascus“ peilis išplečia istorija persmelktų kišeninių peilių seriją su itin ypatingu modeliu. Istorinę praeitį turintis kolekcinis peilis yra tikra gyvosios istorijos gabalėlis, kuriame aukštos kokybės meistriškumas derinamas su autentiškomis medžiagomis.

„Boker Tiger Damascus“ yra aprūpintas unikaliais Damasko plieno ašmenimis, pagaminta iš Bauskėje mūšyje sunaikinto tanko plieno. Chad Nichols rankomis sukaltas Intrepid raštu, nerūdijančio plieno mozaikinis damaskas primena šarvų žymes, kurias žemėje paliko sunkūs tigro pėdsakai. Priešingai nei įprastas damaskas, gaminant mozaikinį damaską nesukuriami jokie sluoksniai, o sudėtingi damasko strypai yra kaliami rankomis labai sudėtingu procesu, kad būtų suformuota mozaika.

Pagaminta rankomis „Boker“ peilių gamykloje Solingene. Peilis pristatomas su elegantišku dėklu, autentiškumo sertifikatu ir individualiu serijos numeriu.

Bendras ilgis: 19,8 cm
Ašmenų ilgis: 8,5 cm
Ašmenų storis: 3,6 mm
Svoris: 141 g
Ašmenų medžiaga: Damasko plienas.
Rankenos medžiaga: Micarta
Atidarymo mechanizmas: nykščio smeigė.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera