Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Kartu su amerikiečiais Karo muziejuje Virdžinijoje mums pavyko išsaugoti svarbią prarastos istorijos dalį. „Boker Sherman Damascus“ yra unikalus Damasko plieno peilis, nukaltas iš įvairių medžiagų, gautų gaminant M4 Sherman tankus, anksčiau restauruotus muziejaus. Chad Nichols rankomis sukaltas pagal individualizuotą raštą, unikalus 80 sluoksnių Damasko plienas primena žymes, kurias žemėje paliko sunkūs M4 Sherman vikšrai. Rutulinio guolio ašmenys atidaromi nykščiu ir užrakinama tvirtu plieniniu rėmo užraktu.

Peilio forma pagerbia estetines linijas, o dekoratyvinis ašmenų sukamasis varžtas imituoja išskirtinę pavaros žvaigždutę. Iš Micartos pagamintą kontūruotą rankeną patogu laikyti, o jos spalva primena kamufliažinę apdailą, naudojamą JAV kariuomenėje, jūrų pėstininkų korpuse. Su diržo anga ir praktišku segtuku. Pagaminta rankomis Boker peilių gamykloje Solingene. Peilis pristatomas su elegantišku dėklu, autentiškumo sertifikatu ir individualiu serijos numeriu.

Nepaprastas Boker M4 Sherman Damascus yra gyvos istorijos gabalas, kuriame aukštos kokybės meistriškumas derinamas su istorinėmis medžiagomis. Amerikietiškas M4 Sherman buvo sukurtas 1940 metais ir iki šiol laikomas vienu garsiausių tankų istorijoje. Pagamintas 1942–1945 m., jis buvo pradėtas eksploatuoti iki 1957 m. ir veikė visuose Antrojo pasaulinio karo mūšio laukuose – ne tik JAV ir Kanadoje, bet ir Didžiojoje Britanijoje, Laisvosiose Prancūzijos pajėgose, Kinijoje ir net Sovietų Sąjungoje.

Ašmenų medžiaga: damasko plienas.
Rankenos medžiaga: Micarta.
Ašmenų storis: 3,4 mm
Bendras ilgis: 175 mm
Ašmenų ilgis: 77 mm
Svoris: 107 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera