Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Gultas, tinkamas naudoti bet kada ir bet kur - automobilyje, miške ar viešbutyje. Dėl mažo svorio ir rankinio dydžio gultas visada lengvai keliaus su Jumis. Išorinė medžiaga, pagaminta iš „Cordura“, yra atspari nešvarumams, dilimui ir nesugeria vandens. Vidinė dalis išklota minkštu dirbtiniu kailiu. Šuo mielai gulės ant patogaus patiesalo, o ne ant šaltų grindų.

Dydžių lentelė:

XXS dydis. Matmenys 40 x 36 cm, svoris 386 g.
Tinka Pekino, Jorkšyro terjerams, Čihuahua, Shih Tzu, Maltos bišonams, cvergpinčeriams, Prahos žiurkučiams, Havanos bišonams.

XS / S dydis. Matmenys 56 x 42 cm, svoris 499 g. bišonams
Tinka prancūzų buldogams, mopsams, taksams, Jacku Raselo terjerams, Vakarų Škotijos baltiesiems terjerams, Šetlando aviganiams, Velso korgiams, Kavalieriaus Karaliaus Karolio spanieliams, bigliams, Tibeto terjerams.

M dydis. Matmenys 74 x 54 cm, svoris 760 g.
Tinka  borderkoliams, dalmatinams, Miunsterlenderiams, Australijos aviganiams, haskiams, Anglijos kokerspanieliams, pudeliams, pinčeriams, Tibeto terjerams.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera