Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Siccaro“ džiovinimo pirštinės „DryGloves“ yra viena iš labiausiai sugeriančių vandenį, šunų produktų pasaulyje. Pirštinės yra greitas ir nesudėtingas būdas išdžiovinti ausis, letenas ir kitas jautrias šuns vietas. Pirštinės turi unikalią, itin sugeriančią „Siccaro Wet2Dry®“ technologiją, leidžiančią medžiagai nuo šuns kailio sugerti daugiau nei 7 kartus didesnį svorį, sumažina "šlapio šuns" kvapą. Skirtingai nuo kitų džiovinimo pirštinių, „Siccaro DryGloves“ džiovinimo pirštinės efektyviausiai sugeria skysčius ir todėl yra naudingiausios augintinio sveikatai. Išorinį pirštinių sluoksnį sudaro viskozės vilna, kuri yra ne tik itin sugerianti, bet ir pasižymi natūraliomis antibakterinėmis savybėmis. Pirštinė turi šį antibakterinį poveikį iš „Wet2Dry®“ technologijos, kuri padeda išdžiovinti jūsų gyvūną ir sumažina kvapus.

Naudojimas; Sausos pirštinės gali būti naudojamos po jūsų šuns ar katės maudymosi, kad greitai sugertų drėgmę. Taip pat galite naudoti sausas pirštines, kad greitai ir lengvai nuvalytumėte vandenį, kuris išsiliejo vonios kambaryje. Džiovinimo pirštines geriausia naudoti šuns veidui, ausims, letenoms ir uodegai išdžiovinti. Daugelis žirgų savininkų naudoja „DryGloves“, kad nušluostytų savo arklių kailį, o tai jiems suteiktų lengvą blizgesį.

Priežiūra: Galima skalbti skalbimo mašinoje 30 °C temperatūroje, ir džiovinti džiovyklėje.

Išorinė medžiaga: 85% viskozė, 15% poliesteris
Vidinė medžiaga: 88% viskozė, 12% poliesteris.


 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera