Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Siccaro Spirit 2.0“ liemenė yra geriausias pasirinkimas šuniui džiovinti, specialiai sukurta naudoti lauke. Dėl patobulinto, vandeniui atsparaus Ripstop išorinio sluoksnio ir storo, sugeriančio vidinio sluoksnio, liemenė per kelias minutes išdžiovina šunį ir palaiko jį šiltą. Tiesiog uždėkite liemenę šuniui po pasivaikščiojimo per lietų, treniruotės ar po maudynių ir leiskite jam išdžiūti žaidžiant, keliaujant ar ilsintis. Liemenės naudojimas padės sumažinti šlapio šuns kvapą ir nepatekti į namus bei automobilį nešvarumamsn, vandeniui ir netvarai. Džiovinimas be rankų – ir daugiau jokių smirdančių, šlapių, nešvarių rankšluosčių!

„Siccaro Spirit 2.0“ sujungia patikrintą „Siccaro Wet2Dry®“ technologiją su lietpalčiu. Liemenės išorė apsaugo šunį nuo vėjo, lietaus ir purvo, o vidus saugo patogiai šiltą ir sausą. Dėl to „Siccaro Spirit 2.0“ puikiai tinka aktyviai veiklai lauke. Dėl aukštos kokybės medžiagų, „Siccaro Spirit 2.0“ yra ypač atspari. Specialias sagtis galima atsegti net su pirštinėmis ir jas lengva naudoti net vaikams ar senjorams.

Išorinė medžiaga: 50% poliesteris, 50% medvilnė.
Pamušalas: 88% viskozė, 10% poliesteris, 2% kitos medžiagos.

S dydis: kaklo skersmuo 27 - 35 cm
M dydis: kaklo skersmuo 40 - 50 cm
L dydis: kaklo skersmuo 50 - 55 cm
XL dydis: kaklo skersmuo 60 - 65 cm

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera