Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Universalios petnešos, gebančios susidoroti su kiekviena šuns užduotimi ir situacija. „Follow TRAIL“ modelis yra skirtas specialistams ir profesionalams, dresūrai ir sekimui. Šios petnešos sukurtos ir išbandytos Vokietijos pietinio Juodojo miško šunų dresūros specialistų ir pagamintos rankomis, tkas prisideda prie aukščiausio šuns pasirodymo lygio. Dinamiškos ir elastingos, leidžia laisvai ir netrukdomai judėti iki tikslo. Pagaminta iš tvirtų ir patogių medžiagų, neopreno, „Cordura“ ir diržų. Signalinės raudona ir geltona spalvos suteikia optimalų vizualinį ryšį tarp vedlio ir šuns.

S dydis - kaklo apimtis apie 42 cm, juosmens diržas reguliojamas nuo 39 iki 63 cm. Tinka medžioklinėms ir visoms kitos terjerų veislėms, bigliams, pudeliams, miniatiūriniams šnauceriams ir kt.
M dydis - kaklo apimtis apie 49 cm, juosmens diržas reguliojamas nuo 54 iki 91 cm. Tinka BGS, dalmatinams, koliams, Munsterlanderams, Haskiams, vokiečių trumpaplaukiams, Hanoverio kraujasekiams, pudeliams ir kt.
L dydis - kaklo apimtis apie 60 cm, juosmens diržas reguliojamas nuo 54 iki 91 cm. Tinka medžiokliniams kraujasekiams, vokiečių aviganiams, Hanoverio kraujasekiams, koliams, bulterjerams, bokseriams, auksaspalviams retriveriams, labradorams, veimaraneriams, čiau čiau ir kt.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera