Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Universalus „Ledlenser H7R Signature“ priekinis žibintas gali būti suasmenintas ir valdomas naudojant išmanųjį telefoną per „Bluetooth“ ryšį. Išimamos lempos galvos dėka jis gali būti lengvai transformuojamas į praktišką rankinę lempą ir suteikia maksimalų lankstumą. 3 skirtingi šviesos režimai, kurių šviesos srautas yra iki 1200 liumenų, daro šį modelį itin galingą. Įvairūs laikikliai leidžia pritvirtinti galvutę atskirai ten, kur reikia. Bepakopis pasukamas mechanizmas ir pažangi fokusavimo sistema, skirta šviesos lygio reguliavimui, užtikrina intuityvų valdymą.

Techninės specifikacijos:

- Šviesos išvestis: 1200 - 15 liumenų
- Veikimo laikas: 65 - 3,5 valandos
- Apšvietimo diapazonas: 260 - 25 m
- Reguliuojamas per „Ledlenser Conect“ programėlę;
- 3 šviesos režimai (žemas, vidutinis, aukštas);
- Lempos galvą galima pasukti aukštyn ir žemyn 130 ° kampu;
- Pritemdomas ir fokusuojamas;
- Apsauga nuo perkaitimo;
- Transportavimo spyna;
- Atsparumas vandeniui: IP67
- Lempos galvos Ø: 41 mm
- Svoris: 259 g (su baterija).

Į pristatymą įeina: prožektorius, baterija, tvirtinimo spaustukai, šalmo laikiklis, trikojo laikiklis, „GoPro“ adapteris, universalus laikiklis, magnetinis įkrovimo kabelis su adapteriu, prailgintojas, minkštas dėklas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera