Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Walther HLC2r“ prožektorius išsiskiria savo universalumu ir dideliu našumu. Sukurtas visų pirma kaip prožektorius ant kaktos, „HLC2r“ taip pat gali būti lengvai nuimamas nuo galvos laikiklio ir naudojamas kaip rankinis prožektorius. Be to, į pristatymo komplektą įeina papildomas laikiklis, su kuriuo prožektorius gali būti tvirtinamas prie MOLLE kilpų ar kuprinės dirželių. „HLC2r“ prožektorius susideda iš tvirto aliuminio korpuso su įkrovimo lizdu ir yra atsparus vandeniui pagal IPX6 standartą. Perforuota galvos juosta užtikrina gerą ventiliaciją, o viduje esančios silikoninės pagalvėlės užtikrina saugų ir neslidų laikymą.

Itin galingame prožektoriuje yra tiek balta šviesa (5/40/150/500/1000 liumenų), tiek raudona šviesa (1/25 liumenų), taip pat avarinė blykstė, kas užtikrina tinkamą apšvietimą bet kokiai situacijai. Atitinkamo šviesos diodo padėtį galima reguliuoti pagal savo poreikius, sukant jį laikiklyje. Atskiri baltos ir raudonos šviesos jungikliai leidžia paprastai ir aiškiai prožektorių valdyti, o integruota šviesos intensyvumo atmintis suteikia prieigą prie paskutinio naudoto nustatymo. Prožektorius veikia arba su įkraunama ličio jonų baterija 18650 tipo arba su 2x CR123 baterijomis.

- Šviesos srautas: 1000 liumenų
- Šviesos nuotolis: apie 150 m
- Veikimo laikas: iki 245 val.
- Ryškumo lygiai Turbo, Aukštas, Vidutinis, Žemas, Eco;
- Šviesos režimai: balta šviesa (5/40/150/500/1000 liumenų), raudona šviesa (1/25 liumenų), avarinė blykstė;
- „Luminus SST40“ lustas;
- Įspėjimas apie likusią talpą;
- Atsparumas vandeniui: IPX6
- Suderinami akumuliatoriai: 18350, CR123;
- Ilgis: 116 mm
- Svoris: 125 g

Į pristatymą įtraukta: prožektorius „HLC2r“, baterija 18350, įkrovimo laidas, MOLLE klipas, riešo dirželis, pakaitinis sandariklis.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera