Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Universalus, tvirtas ir kompaktiškas aliuminio priekinis prožektorius „HLC1r“. Sukurtas pirmiausia kaip prožektorius ant kaktos su balta ir raudona šviesa, įrenginį galima lengvai nuimti nuo galvos laikiklio ir naudoti kaip rankinį prožektorių Be to, į pristatymo komplektą įeina dar vienas laikiklis, su kuriuo „HLC1r“ galima pritvirtinti prie MOLLE kilpų, kuprinės dirželių ir kt.

Baltos šviesos (5/40/150/500 liumenų) ir raudonos šviesos (1/25 liumenų) derinys ir avarinė blykstė užtikrina tinkamą apšvietimą bet kokiose situacijose. Atskiri baltos ir raudonos šviesos jungikliai leidžia lengvai ir aiškiai  prožektorių valdyti, o šviesos intensyvumo atmintis leidžia pasiekti paskutinį naudotą nustatymą.

Pridedama 18350 tipo ličio jonų baterija įkraunama per USB-C lizdą nuolat besisukančiame ir vandeniui atspariame aliuminio korpuse (IPX6), todėl prožektorius taip pat suderinamas su 16340 tipo ir CR123 baterijomis. Perforuota galvos juosta užtikrina gerą ventiliaciją, o viduje esančios silikoninės pagalvėlės užtikrina saugų ir neslidų prigludimą.

- Šviesos srautas: 500 liumenų
- Šviesos nuotolis: apie 100 m
- Veikimo laikas: apie 72 val.
- Ryškumo lygiai Turbo, Aukštas, Vidutinis, Žemas;
- Šviesos režimai: balta šviesa (5/40/150/500 liumenų), raudona šviesa (1/25 liumenų), avarinė blykstė;
- „Luminus SST40“ lustas;
- Įspėjimas apie likusią talpą;
- Atsparumas vandeniui: IPX6
- Suderinami akumuliatoriai: 18350, CR123 arba 16340;
- Ilgis: 91 mm
- Svoris: 118 g

Į pristatymą įtraukta: prožektorius „HLC1r“, baterija 18350, įkrovimo laidas, MOLLE klipas, riešo dirželis, pakaitinis sandariklis.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera