Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„NEXTORCH UL10UV“ prožektorius su klipu yra ne tik praktiškas, bet ir universalus. Šviestuvas turi du laikančius spaustukus, iš kurių pirmasis leidžia lengvai ir saugiai pritvirtinti jį prie beisbolo kepurių, švarko kišenių ar MOLLE sistemų. Antrasis laikiklis turi spyruoklę, todėl gali būti pritvirtintas prie marškinių kišenių. Dėl didelio jungiklio, UL10UV taip pat galima lengvai valdyti su pirštinėmis, o netyčia įjungti arba išjungti neleidžia santykinai didelis pasipriešinimas.

Prožektorius turi du baltus ir vieną UV šviesos diodą, jo galvutę galima reguliuoti 180˚. Esant didžiausiam apšvietimo lygiui, šviesos diapazonas yra apie 18 metrų ir puikiai tinka apšviesti artimą vietovę. Ryškumą galima pritemdyti, taip pat prožektorių galima naudoti kaip skaitymo lemputę.

Perjungti iš baltos šviesos į 365 nm UV šviesą yra paprasta. UV šviesa gali būti naudojama latentinėms apsaugos priemonėms, pvz., asmens tapatybės dokumentams ar banknotams, klastotei atskleisti. UV šviesa taip pat leidžia tikrinti dokumentus dienos šviesoje. Prožektoriuje taip pat yra visiškai automatinis SOS režimas. Įjungtas tarptautinis avarinis signalas automatiškai užsidega nuolatine kilpa, taip pat gali būti naudojamas tamsoje pažymėti pavojingas vietas. Pagamintas iš stiklo pluoštu sustiprinto plastiko, matinės juodos spalvos korpusas yra ne tik atsparus smūgiams, bet ir iš visų pusių apsaugotas nuo vandens purslų pagal IPX-4 standartą. Maitinimas užtikrinamas dviem įprastomis AAA-tipo baterijomis arba atitinkamomis įkraunamomis baterijomis (į komplektaciją neįeina), todėl aukštos kokybės šviesos diodai yra ypač ekonomiški.

- Apšvietimas: 2 balti NICHIA energiją taupantys šviesos diodai, 1 UV šviesos LED su realiu 365 nm;
- Šviesos srautas: 48 liumenai / 7 liumenai / UV šviesa / S.O.S
- Veikimo laikas: 8 val. maksimaliu režimu / 49 val. minimaliu režimu;
- Baterija: 2 x 1,5 volto AAA-tipo baterijos;
- Medžiaga: GRP (stiklo pluoštu sustiprintas plastikas);
- Matmenys (IxPxA): 3,2 x 4,8 x 5,4 cm
- Svoris: 49,5 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera