Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Rankinis prožektorius ,,Ansmann HS5R", belaidis, tvirtas ir patikimas bet kokiai paskirčiai. Profesionalus prožektorius visada užtikrina pakankamą šviesos ryškumą.

Mirksinti funkcija su pridedamu oranžinės spalvos filtru pravers kaip įspėjamoji šviesa kelyje, nes žibinto galvą galima pakreipti 90° ir prožektorių pastatyti. Tvirtas korpusas, pagamintas iš ABS plastiko, yra patogus dirbti su pirštinėmis. Tvirtas laikantis magnetas korpuso apačioje leidžia greitai ir lengvai pritvirtinti prožektorių prie metalinių paviršių ir lengvai įkrauti. 5 W galios šviesos diodas užtikrina vienalytę ir ryškią šviesą. Specialus atšvaitas sukuria ypač tolygų vaizdą visame apšvietimo plote - šviesa pasiekia iki 420 liumenų galią, o šviesos spindulys siekia 500 metrų. Galingas ličio jonų akumuliatorius 2600mAh suteikia reikiamą energiją. Jei akumuliatoriaus įkrovos lygis yra mažas, rankinė lempa išsijungia automatiškai, taip išvengiant akumuliatoriaus pažeidimo dėl visiško išsikrovimo. Įkrovimas atliekamas naudojant „micro-USB“ jungtį, esančią lizde arba automobilyje su standartiniu USB įkrovikliu. Prožektorius valdomas dviem funkciniais mygtukais: 1 jungiklis yra įjungimo / išjungimo mygtukas, o kitu galima pasirinkti tris skirtingas funkcijas: 100% režimą (2 val.), 25% energijos taupymo režimą (9,5 val.) arba mirksinčią šviesą (16 val.)

- Šviesos šaltinis: LED šviesos diodas
- Šviesos išvestis: 420 liumenų
- Apšvietimo diapazonas: 500 m
- Veikimo laikas: iki 9,5 val.
- Atsparumas vandeniui: IP20;
- Mirksėjimo funkcija;
- Lempos galva pasukama 90°;
- Su tvirtu magnetu;
- Su įkrovimo / tvirtinimo dėklu.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera